op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
DSCF1616.JPG.jpg

15 november 2022

Heel erg bedankt voor het vervullen van Carin haar wens

Gisteren 12-11-2022 ging de wens van mijn vouw Carin in vervulling.

Klok slag 10 uur stond de wensambulance voor de deur. Katinka en Debbie kwamen binnen en waren heel vriendelijk na de uitleg hoe de dag zou, Zou gaan lopen en het overhandigen van de mascotte Mario zijn ze aan de slag gegaan Om Carin in haar jas aan te doen en te onder steunen naar de brancard en hebben ze haar in de ambulance gereden. Rond half 11 zijn we op weg gegaan naar de Efteling waar we rond half twaalf aan kwamen. Daarna zijn we de Efteling in gegaan eerst even met zijn allen op de foto. Ze hebben haar heel netjes geholpen om als ze in een attractie wilde om dat mogelijk te maken. We hebben ook nog wat gedronken in het zonnetje en zijn weer verdergegaan met onze wandeling door de Efteling. Na een tijdje zijn we wat gaan eten nadat we aan iemand van het personeel hadden gevraagd of we ergens met een brancard konden staan om wat te eten de man zij komt u maar even mee en liet ons een plaatsje zien en zij hier kunnen jullie rustig wat eten hier komt verder Niemand anders. Rond 3 uur zijn we weer naar huis gereden na dat Carin had aangegeven dat ze naar huis wou. Wij willen jullie Heel erg bedanken voor het vervullen van Carin haar wens. Ook namens de kinderen heel erg bedankt Met vriendelijke groet Fam. mullie

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens