op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
ac6eb3fb-7d05-4712-b570-19c779240ba2.jpg

15 november 2022

Wat een geweldige dag

Op 12 november 2022 was het zover.

Een dagje uit met de Ambulance Wens geregeld door medewerkers van de afdeling Intensive Care van het Gelre Ziekenhuis Apeldoorn. Om 10.30 uur vertrokken Hennie en ik eerst naar ons huis. Daar zijn we tot ongeveer 12.00 uur gebleven. Daarna vertrokken voor de rit over de Veluwe. Langs het Apeldoornskanaal naar Loenen en vandaar naar Hoenderloo. Daar het park De Hoge Veluwe op gegaan (entree gratis gekregen van het park). Bij het Hubertusslot de ambulance geparkeerd en heerlijk in de zon bij de vijver gestaan/ gezeten. Na dik een uur werd onze tocht vervolgd via het park naar de uitgang Schaersbergen. Daar bij het pannenkoekenhuis Den Strooper gestopt om een pannenkoek te eten en wat gedronken (geschonken door het pannenkoekenhuis). Nadien via Oosterbeek weer terug naar het ziekenhuis Apeldoorn waar we om 16.30 uur weer binnen kwamen. Hennie en ik hebben geweldig genoten van de zon, de natuur en de herfstkleuren. Wat een geweldige dag. Frans en Theo van de Stichting Ambulance Wens heel hartelijk dank voor deze dag,

Hennie en John.
Met vriendelijke groeten,
John Verbeten

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens