op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20221109-WA0000.jpg

11 november 2022

Een prachtige herinnering

Mijn neef Karel, Leo en ik, hebben een jarenlang oude traditie om met zn drieën een lang weekend weg te gaan in binnen en buitenland. De diagnose die Karel op 12 september j.l kreeg (met een zéér korte levensverwachting) gooide héél veel roet in die traditie. We zijn kort daarop naar Texel gegaan wat fysiek nog mogelijk was en daardoor erg geslaagd. Kort daarop is Karel opgenomen in het hospice in Gouda waar hij langzaam maar zeker achteruit gaat. Het hospice wees hem op de mogelijkheden van de stichting Ambulance Wens. Hij koos ervoor om de Panda's in Ouwehands Dierenpark te bezoeken. Een krappe week later hebben we dan ook al op 9 november Ouwehand bezocht. We troffen het niet alleen met het weer, maar ook met de ontvangst in Ouwehand en zeker niet op de laatste plaats met de vrijwilligers van de stichting Ambulance Wens, Jaap en Leon. Zij waren bijzonder behulpzaam waar nodig en speelden feilloos in op de directe humor van Karel. Nadat we de Panda's hadden bezocht hebben we de show van zeeleeuwen bijgewoond met aansluitend een heuse 'meet and greet' met één van de zeeleeuwen. Al met al een fantastisch maar waarschijnlijk een laatste uitstapje en een prachtige herinnering. We bedanken iedereen die heeft bijgedragen aan deze onvergetelijke dag die jullie aan Karel en ons hebben gegeven.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens