op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
index.png

2 november 2022

Mijn vader op ons huwelijk...

Beste stichting en fantastische vrijwilligers,

Op vrijdag 14-10-2022 gingen mijn vrouw en ik trouwen. Mijn vader terminaal kon er door jullie flexibiliteit en goede service toch bij zijn ondanks dat de vreselijke ziekte hem in een klem had. Een dag van te voren vervoer regelen was bij jullie geen enkel probleem. Die vrijdag stonden er 2 fantastische vrijwilligers bij mijn vader voor de deur om hem te begeleiden naar ons huwelijk. De vrijwilligers deden er alles aan om het voor mijn ouders een middag zonder zorgen te laten zijn. Dat dit mogelijk was is voor ons nog steeds het mooiste cadeau wat er kon zijn…. mijn vader op ons huwelijk. Wij zijn en waren jullie ook dan ook dankbaar met heel ons hart. De foto van ons huwelijk is al paar keer voorbij gekomen op jullie instagram account omdat dit voor ons alles zegt wat jullie betekenen voor families in dit soort situaties. Helaas moesten wij 4 dagen na onze bruiloft afscheid nemen van mijn vader. Mijn vader laatste wens was eigenlijk een donatie doen namens hem persoonlijk, waardoor wij als nabestaanden deze wens overgenomen hebben en zijn uitvaart in teken stond van jullie stichting en onze dankbaarheid naar jullie. In plaats van bloemen etc hebben wij de aanwezigen gevraagd om een donatie te doen in de donatie box. Dit heeft geresulteerd in het mooie bedrag van €500,- wat wij namens mijn vader Dhr. J.W Boelen zullen overmaken naar jullie. Wij hopen hiermee andere gezinnen, families en zieken de gelegenheid te kunnen geven waardevolle herinneringen te kunnen maken.

Bedankt voor jullie mooie werk… jullie zijn geweldig!!!

Liefdevolle groet,

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens