op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
thumbnail_IMG_4624.jpg

27 oktober 2022

Even stil gestaan even herinneringen opgehaald

Daar kwam de wens ambulance aan om 11uur ,om mijn vader op te halen in het hospice .

Eerst even kennis maken zonder brancard ,dat was heel fijn want mijn vader was best zenuwachtig ,en vond het best spannend allemaal . Wat een lieve vrijwilligers ,zo lief zo behulpzaam , vertelde steeds wat ze gingen doen ,waardoor me vader zich al heel snel op zijn gemak voelde ,op naar een leuke dag ,en we gingen met me pa op de brancard richting de ambulance .Ik en mijn broer mochten achter in bij mijn vader ,en de chauffeur en de verpleegkundige gingen voorin . maar er was zeker contact met voorin doormiddel van een raam , er werd regelmatig gevraagd gaat het ,is alles naar wens ,en vooral niet vergeten wat is het eerste adres want me pa was de baas ,die bepaalde de route , het eerste adres was in Kralingseveer de chauffeur tikte het adres in en daar gingen we ,me pa kon lekker naar buiten kijken ,heel mooi er zitten ramen in de ambulance waarmee je wel van binnen naar buiten kon kijken, maar andersom gaat dat niet .De eerste stop was het huis waar mijn pa met zijn ouders en broers had gewoond , lekker even stil gestaan even herinneringen opgehaald ,en het was tijd voor de medicijnen ,even de stoma s legen ,en we gingen weer door op naar de tweede stop ,dat was een patatje eten bij bram ,even een plekje zoeken voor de ambulance ,maar dat was zo gepiept ,en daar gingen we me pa op de brancard richting bram ,helemaal super . Echter bij Bram aan gekomen voelde me pa zich niet zo lekker ,hij moest spugen ,maar geen probleem ,even twee emmers halen en een bezem ,alles weggepoets ,en we konden bestellen Me vader had een patatje met frikandel en was lekker aan het genieten , super om dit mee te maken en dat dit mogelijk wordt gemaakt .Op naar de derde locatie de Marnixstraat waar me vader met me moeder na het trouwen gingen wonen .Toen kwam de vierde locatie het Zwaanshals waar me broer en ik geboren zijn ,en daar wilde me pa heel graag uit de ambulance ,dat was geen enkel probleem , dat gaan we gewoon doen vertelde ze ,toen nog even door Crooswijk gereden om zo door te gaan naar onze vijfde locatie het Kralingsebos om lekker van een ijsje en een bakkie koffie te genieten ,nou geloof me dat heeft hij gedaan ,dat was heel mooi om te zien .En als laatste gingen we nog even naar de Vinckenbrinckstraat mijn vader zijn huisadres ,om nog even in huis te zijn even de sfeer te proeven en om afscheid te nemen ,hup met de brancard naar boven met de lift ,en voor de deur moest me pa een paar stapjes lopen om als eerste in de keuken plaats te nemen ,en om zo veder te gaan richting woon kamer tussen de twee vrijwilligers in ,om nog een keer op de bank te zitten ,hij vond het geweldig .We hebben even wat geklets ,wat herinneringen naar voren gehaald ,en toen was me pa er klaar mee ,we konden weer richting het hospice , het was inmiddels al 17 uur , me vader was moe kost een hoop energie ,maar het was geweldig ,een dag om nooit meer te vergeten ,we hebben hele mooie herinneringen gemaakt ,mede mogelijk gemaakt door stichting ambulance wens ,ze verdienen een 10 met een griffel ,een simpel ding een ijsje eten ,is opdat moment zo waardevol.

Met vriendelijke groet Patricia Steenwijk van Wijngaarden

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens