op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
3-IMG_0172.jpg

14 oktober 2022

De ontspanning, humor, behulpzaamheid en flexibiliteit hebben ervoor gezorgd dat wij met elkaar een fantastische en onvergetelijke dag hebben beleefd!!!

Zon, zee, strand

De zon kondigde op dinsdag 11 oktober al een mooie stranddag aan. In Huizen werden de laatste voorbereidingen getroffen voor een uitje naar Katwijk. Janna kwam voorheen regelmatig een dag naar Leiden om met haar nicht Gerda lekker door de duinen te fietsen naar Katwijk, Wassenaar, Noordwijk of de watertoren in Scheveningen. Dan werd er lekker geluncht en ‘s avonds met elkaar gegeten, waarna de fiets weer achterop de auto ging. Dit keer haalden Kees en Corrie van Stichting Ambulancewens Janna op om naar het strand te gaan en eind van de ochtend werd de ambulance uitgezwaaid door familie en kennissen.

Bij de tocht door Huizen werd veel gelachen om gedeelde herinneringen bij het zien van diverse plekken. Wat een bijzondere rit en we waren Huizen nog niet eens uit. We genoten van de beginnende herfstkleuren en de hei langs de Crailoseweg, elkaars handen vasthoudend.

Eenmaal in Katwijk reden we over de boulevard langs de witte kerk naar Strandhuys Katwijk. Daar werd de ambulance gekeerd en reed achteruit, zodat Janna met haar gezicht richting de zee het strand op ging. Vlakbij de zee werden de deuren geopend en stond ze bijna met haar voeten in het water. Wat genoot ze en wat genoten wij! De zon, boten, een groep surfers, een galopperend paard en een garnalenvisser in de branding…een strandbezoek met veel elementen. Het was een intens moment met een grote glimlach en een traan. Hierna hebben we geluncht bij Strandhuys Katwijk en daarbij had Janna zicht op de zee. Bij het vertrek vanaf het strand werd de ambulance wederom uitgezwaaid door familie en kon de terugreis beginnen, uiteraard via de boulevard. Eenmaal terug in Huizen reed de ambulance nog een keer langs haar huis, voordat we terugkeerden naar het hospice.

Wat was het een prachtige dag en wat zijn we Stichting Ambulancewens en vrijwilligers Kees en Corrie dankbaar dat dit is gelukt. De ontspanning, humor, behulpzaamheid en flexibiliteit hebben ervoor gezorgd dat wij met elkaar een fantastische en onvergetelijke dag hebben beleefd!!!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens