op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20210827_140733.jpg

14 oktober 2022

Ik hoefde mij geen zorgen of druk te maken om mijn moeder deze dag omdat ze bij jullie in goede handen was

Lieve mensen van stichting ambulancewens,

De laatste wens van mijn ernstig zieke moeder was om bij de uitvaart van haar zus te kunnen zijn die plotseling overleden was. Zonder jullie hulp was dit niet mogelijk. Jullie konden op korte termijn haar wens in vervulling laten gaan. Wat een lieve vriendelijke behulpzame en goed opgeleide vrijwilligers kwamen mijn moeder en mij ophalen op de dag van de uitvaart. Jullie hielpen mijn moeder de dag door en namen de tijd zodat mijn moeder afscheid kon nemen van haar zus. Ook hoefde ik mij geen zorgen of druk te maken om mijn moeder deze dag omdat ze bij jullie in goede handen was.

Ik had op deze manier de gelegenheid om afscheid van mijn tante te kunnen nemen.

Hartelijk bedankt voor alles. Met vriendelijke groeten, Heidi van Hoeijen - Visser

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens