op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
thumbnail_IMG_8465.jpg

14 oktober 2022

Heerlijk dagje naar strand van Egmond aan Zee voor George Moerdjiman verzorgd door de lieve vrijwilligers,Marion & Rene.

Om 10.30 uur op zondag 9 oktober kwamen Marion & Rene met een ambulance George Moerdjiman vanuit het Erasmus MC in Rotterdam ophalen.

Zijn wens om nog een keertje het strand van Egmond aan Zee te zien werd vervuld.Schoonzus Wilma had dit gehoord en zijn wens bij de Ambulance Wens aangevraagd.

Het was een een stralende zonnige dag, letterlijk en figuurlijk. De rit vanaf Rotterdam naar Egmond aan Zee was voor George en zijn vriendin Adriana best emotioneel. Aangekomen in Egmond aan Zee hadden de vrijwilligers al een plekje gereserveerd bij strandpaviljoen 'Nautilus'. Gelukkig konden wij ondanks de drukte toch nog met de brancard op het terras gaan zitten met uitzicht op de zee. George en vriendin Adriana genoten er zichtbaar van. Marion & Rene waren ontzettend lief en behulpzaam voor George, niks was teveel. Op de terugweg naar Rotterdam zijn ze op verzoek van George nog langs zijn ouderlijk huis in Kralingen gereden en langs zijn stamkroeg 'De Pui' waar ze nog een drankje aangeboden kregen van de zaak. Al met al was het een geweldige mooie dag die door de liefdevolle aandacht van de vrijwilligers de nare situatie veroorzaakt door de uitzaaiingen van zijn longkanker, de pijn voor George deed verzachten. Wij zijn heel dankbaar dat Ambulance Wens dit verzoek van George zo ontzettend mooi heeft kunnen verzorgen. Verder hopen wij dat mede met de steun van donateurs (onze vrienden en kennissen) het mooie werk van Stichting Ambulance Wens nog heel lang voortgezet kan worden.

Met vriendelijke groet, Richard Moerdjiman (broer van George)

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens