op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_20220907_170543_-_kopie.jpg

5 oktober 2022

Met onmetelijke dankbaarheid

Op 7 sept 2022 mocht mijn moeder nog een keer het theater bezoeken.

De voorstelling Soldaat van Oranje stond op haar wensenlijst. Ik mocht als dochter mijn moeder vergezellen. Vanaf het eerste moment voelden we ons als VIP. Wat een warme lieve mensen (Ap en Karin) zijn er betrokken bij jullie stichting. Na de voorstelling voelde me moeder zich goed genoeg voor een hapje eten dus ook dat werd geregeld. Mijn moeder en ik hebben ontzettend genoten en deze ervaring blijft mij bij. Het ontvangen beertje heeft mijn moeders zijde niet verlaten tot het moment van overlijden. WIj hebben het daarom verwerkt in een rouwstuk tijdens de uitvaart. Bij deze wil ik nogmaals bedanken en ik maak direct een bijdrage over voor stichting Ambulancewens zodat het mooie werk wat jullie doen, voortgezet kan worden.

Met vriendelijke groet en met onmetelijke dankbaarheid.

Jennifer Candelaria.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens