op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_77621.jpg

26 september 2022

Hij zei “nou kunnen we nooit meer vissen”.

Vandaag (20-09-2022) zijn wij met onze vader, schoonvader en opa met de wensambulance naar de waddenzee gereden. Ritske lag al 2,5 maand in het hospice “Smelnehaven” te Drachten ivm een ongeneeslijke ziekte. 2 weken geleden heeft hij te horen gekregen dat de ziekte dusdanig ernstig is dat hij niet lang meer zal leven. Hier is hij erg van geschrokken. Voordat hij in het hospice terechtkwam had hij het erover om nog een keer te gaan zeevissen met z’n allen, echter kwam het er niet van. Nadat het slechte bericht enigszins was neergedaald zei hij “nou kunnen we nooit meer vissen”. Dit bericht kwam ook bij het hospice terecht en deze hebben alles in het werk gesteld om dit te realiseren. Iedereen vrij genomen, zelfs de achterkleinkinderen mochten vrij van school. We hebben, met dank aan Wouter, een mooi plekje gevonden bij de waddenzee vlakbij Harlingen alwaar we met toestemming van het Waterschap met de ambulance op de zeedijk mochten staan. Met een zelfgemaakte stelling kon de brancard redelijk dicht bij de zee staan en hebben heerlijk genoten van deze dag. Ritske vond het schitterend. Helaas was de vangst niet spectaculair (4 scholletjes). Met het volledige lunchpakket, wat we hadden meegekregen van het hospice, en de onvertogen inzet van het ambulance personeel is het een gedenkwaardige dag geworden.

Ontzettend bedankt! Met vriendelijke groet, Kinderen en klein- en achterkleinkinderen

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens