op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20220917-WA0019.1.jpg

26 september 2022

Ik straal vandaag nog helemaal!

Ik straal vandaag nog helemaal! Wat een bijzondere dag was het gisteren! Na 3 weken alleen maar kunnen liggen was ik de wanhoop nabij, hoe zou ik de bruiloft van onze beste vrienden kunnen bijwonen? Na het invullen van mijn wens op de website, werd ik dezelfde dag nog gebeld dat mijn wens in vervulling zou gaan! Zaterdag 17 September was het zover! Om 12.00 waren vrijwilligers Simone en Ronald er en kreeg ik als eerste een lief wensbeertje! (Deze krijgt een speciaal plekje!) Half 1 werd ik op de brancard gereden en ingeladen en samen met mn partner zijn we naar de trouwlocatie gereden! Het was een bruiloft in het bos en de ambu werd zo dichtbij mogelijk gereden! Na de officiele ceremonie heb ik even kunnen rusten in de ambu om bij te komen waar ik zeer aan toe was. De rest had toen even tijd voor koffie en thee! Daarna op naar de kerkelijke dienst! Het was zo fijn dat ik op de brancard kon blijven liggen tijdens de dienst! Hierna gingen we het bruidspaar aanhouden op weg terug naar het feest! ( dat is traditie bij ons) de chauffeur heeft de ambu met sirenes op de weg gegooid zodat het bruidspaar moest stoppen op de parkeerplaats, super actie en maakte het voor iedereen mooi! Hier moest natuurlijk een drankje genuttigd worden met alle kameraden! Daarna op naar de feesttent! We hebben een mooi plekje voor het bed kunnen vinden en samen met de vriendengroep genoten van een buffet! Toen de band begon te oefenen werd de drukte mij teveel en hebben ze mij fijn naar huis gebracht! Het is bijzonder hoeveel jullie kunnen betekenen voor iemand die niks tot weinig meer kan! Ik en het bruidspaar hebben er van genoten en zijn jullie zo dankbaar dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt!

Heel veel liefs, Karin Kwakkel

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens