op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
image_64873271.JPG.jpg

15 september 2022

Twee mooie knuffels

Afgelopen dinsdagochtend heb ik onze cliënt bij jullie aangemeld. Het gaat om een heer met een verstandelijke en auditieve beperking die helaas ernstig ziek is. Meneer is gek op voertuigen en wilde heel graag nog een laatste ritje maken. Binnen een uur werd ik teruggebeld door een zeer vriendelijke medewerkster die al een idee had voor een leuk uitje. Ze zou het meteen gaan regelen. De volgende dag werd ik door dezelfde mevrouw gebeld; het plan voor een rit met een vrachtwagen was helaas op korte termijn niet mogelijk, maar er is wel een andere optie; een rit in een ambulance. Binnen 2 uur stond er een ambulance voor de deur. Dhr. is naar een brandweerkazerne gebracht waar hij een uitgebreide rondleiding kreeg, vervolgens werd hij naar het strand gereden en ter afsluiting nog even een lekkere milkshake gehaald. Bij het afscheid kreeg meneer twee mooie knuffels ter herinnering die nu op zijn nachtkastje staan. Meneer heeft ongelooflijk kunnen genieten van deze prachtige verrassing. We zijn jullie ontzettend dankbaar dat jullie zijn wens, en op deze fijne manier, hebben kunnen realiseren.

Heel hartelijk dank namens meneer, zijn familie en ons team! Jullie zijn toppers! Vriendelijke groeten,

Victoria Mather Stichting Philadelphia Zorg

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens