op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20220731_142800_-_kopie.jpg

13 september 2022

Zo waardevol voor hen beiden

31 juli hebben wij een hele fijne dag gehad met onze (schoon)moeder, Eefje Bols We zijn naar het strand geweest in Wijk aan Zee met 2 enorm aardige vrijwilligers, Andre en Eline. We waren zo enorm verrast en verbaasd dat zij vanaf Rotterdam naar Zwartsluis kwamen en weer naar Wijk aan Zee gingen en weer terug. Dat ze dat overhadden voor een wens, ongelooflijk.

Het was die hele week enorm warm, maar op de dag dat wij weg gingen, regende het steeds heel hard, maar wat vond ze het mooi. De vrijwilligers hebben er zelfs voor gezorgd dat onze moeder naar haar moeder van 93 kon, in het verzorgingshuis. Zij hadden elkaar wegens de ziekte en gezondheid van beiden, al tijden niet in levende lijve gezien.

Helaas moet ik bij deze ook gelijk mededelen dat Eefje woensdagochtend is overleden aan de gevolgen van borstkanker. Die dag dat ze haar moeder nog even heeft kunnen zien, is zo waardevol voor beiden geweest, dat zullen wij nooit vergeten. Er moet zelfs verplicht een foto van deze dag bij aankomende uitvaart staan, zo belangrijk is deze dag geweest voor haar, dus dat gaan wij zeker doen.

Wij zijn blij dat we jullie hebben gevonden en we Eefje nog zo'n fijne dag hebben kunnen bezorgen. Daarvoor enorme dank! Vriendelijke groet, Claudia van der Linden

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens