op dit moment 21505 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
foto4.jpg

11 september 2022

Tante was zeer verguld

Beste dames en heren,

Vandaag is de wens (nog een keer naar Scheveningen) van mijn tante, mw M.C.T. van Ewijk, in vervulling gegaan. Omdat ik ben uitgenodigd om mee te gaan wil ik iedereen graag hartelijk danken voor deze onvergetelijke dag. Toen ik vanmorgen aankwam bij het verpleeghuis Oostduin vertelde de verpleegkundige me dat tante een zeer onrustige nacht had gehad. Toen dacht ik nog: gaat het wel door? Op de kamer aangekomen zat tante echter monter te wachten op de dingen die komen zouden. Totaal niet verward maar volstrekt helder. De mensen van de wensambulance kwamen binnen met een beertje, gekleed in dezelfde kleding als de medewerksters van de ambulance. Tante was zeer verguld. Ze heeft het beertje niet meer uit het oog verloren. Er volgde een mooie rit naar Scheveningen. Wat is er veel veranderd, hoorde ik haar zeggen. Helemaal mooi was de rolstoel op brede banden. Sokken uit en met rolstoel (een stukje) het water in. Ze vond het geweldig. Vervolgens ging de koffie er goed in. Op de boulevard vlak bij de pier naar Simonis. Ze wilde een lekkerbekje. Ze vond het heerlijk. Wat overbleef ging in een zakje mee. De terugtocht voerde langs de Scheveningse haven. Ook daar keek ze haar ogen uit. Het was een mooie warme, zonnige dag. De wens is vervulling gegaan.

Graag wens ik iedereen, die deze dag mogelijk heeft gemaakt, van harte danken.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens