op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
wens1.jpg

4 september 2022

Een dag om nooit meer te vergeten

Beste Stichting Ambulance Wens,

Hierbij even een kort verslag van de wens die jullie onze moeder (mw. Plender-Riepma) op 27 augustus j.l. in vervulling hebben laten gaan.

Onze moeder heeft de diagnose alvleesklierkanker gekregen in juni 2022 en is in korte tijd hard achteruitgegaan. De ziekte is helaas erg progressief Sinds kort is onze moeder opgenomen op een palliatieve unit in verpleeghuis Myosotis in Kampen.

Haar familie is erg belangrijk voor haar, en toen ze hoorde dat haar broer en schoonzus een feest zouden vieren op locatie De Revehof in Dronten, leek het haar geweldig om hierbij aanwezig te zijn.

Stichting ambulance Wens kon deze wens in vervulling laten gaan! Ze werd zaterdag aan het einde van de middag opgehaald door 2 vriendelijke vrijwilligers van deze stichting, en zij brachten ons en onze moeder naar de locatie.

Daar werd ze opgewacht door vele familieleden. We hebben genoten van de lekkere BBQ, de muziek en de gezelligheid met elkaar.

Een dag om nooit meer te vergeten en we willen jullie dan ook namens onze moeder ontzettend bedanken voor deze mogelijkheid en de herinneringen die gemaakt zijn op deze bijzondere dag. \Met vriendelijke groet, Jessica Roorda en Wendy Bosman (dochters van mw. Plender-Riepma.)

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens