op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20220825_150647_-_kopie.jpg

4 september 2022

Met een lach en een traan

De wens van mijn man was om nog bij zijn zwager en diens vrouw in het huis te kijken na de verbouwing daar.

Door de ambulance wens is de mogelijk geweest om te doen.

Rond 10.10uur stond de ambulance wens bij ons voor de deur.

Eerste kennismaking met de 2 SUPER vrijwilligers van die dag (Carin en Jan).Tijdens de kennismaking werd bekend gemaakt dat we tijdens deze dag ook nog een ritje over de heide zouden maken. Daar wij samen erg van de heide houden was dit geregeld/georganiseerd door mijn broertje. WOW wat een verrassing!!! Hierna ons klaar gemaakt om de rit te maken naar Hijken in Drenthe.

Het was een lange maar comfortabele rit. Na ruim 2uur rijden zijn we dan aangekomen in Drenthe.

Eerst even een beetje bijkomen van de lange rit onder het genot van een bakkie koffie met wat lekkers erbij.

Terwijl we gezellig met elkaar in de tuin waren en gezellig aan de klets, is er besloten om niet te lang te wachten om naar de heide toe te gaan ivm de conditie/vermoeidheid van mijn man, zodat we samen er goed van konden genieten.

Mijn broertje heeft contact genomen met de boswachter aldaar en zouden dan rond 14.30uur op de afgesproken plek aanwezig zijn om vervolgens met elkaar het ritje te maken.

Ja mijn broertje en schoonzus zijn mee geweest tijdens het ritje over de heide. Zó fijn en goed geregeld allemaal niets was teveel tijdens het ritje over de heide. Prachtige bloeiende heide en perfect(lees warm weer) Dit maakte alles PERFECT! Onderweg prachtige foto's gemaakt en genieten van de heide. Niets was teveel voor de vrijwilligers die met ons mee waren alles kon.

Hierna zijn we terug gegaan naar het huis van mijn broertje en schoonzus, Nadat we hier opnieuw waren aangekomen zijn we met z'n vieren gebleven. Gezellig bijkletsen en genieten van de mooie verbouwing aan hun huis. "Traditioneel" gezien hoorde er als afsluiting van deze dag dan ook het frituren erbij, Gelukkig kon mijn man op dat moment redelijk eten dus dat was smullen.

Helaas komt er na zo'n dag ook een eind..... Afscheid nemen was moeilijk voor beide partijen met een lach en een traan hebben we dan rond 19.30uur afscheid van daar genomen om ons weer richting huis te laten rijden daar de SUPER vrijwilligers.

Wat was dit een onvergetelijke dag met elkaar!

Nogmaals niets was te veel voor ze...Mijn man heeft van deze trip aantal dagen van bij moeten komen maar ondanks dat kijken we terug op een zeer geslaagde dag met elkaar!

AMBULANCE WENS EN CARIN&JAN BEDANKT!!!!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens