op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
unnamedx.jpg

1 september 2022

Een onvergetelijke dag

Zondag 14-08-2022 was een onvergetelijke dag voor mijn schoonzus en haar gezin. Stichting Ambulance wens heeft deze voor hun in vervulling mogen en laten gaan. Een dagje naar Sea Life in Scheveningen. Zoals afgesproken is Corina in het Erasmus MC ziekenhuis in Rdam opgehaald. Wat een vriendelijke en behulpzame vrijwilligers! De beer Mario, die ze gelijk heeft mogen ontvangen is niet meer van Corina haar zijde weggegaan. De gehele dag heeft ze deze beer vastgehouden. Ze had een glimlach van oor tot oor, en was iedereen ontzettend dankbaar dat ze dit nog mocht meemaken. Stichting Ambulance wens heeft zelfs geregeld, dat ze in Sea Life 1 begeleider kregen, die de tijd nam om alles te vertellen over Sea-life. Wat ze ook geweldig vond is om over de boulevard te rijden, en dat mensen die daar liepen, dan ook allemaal netjes aan de kant gingen. Deze dag was voor haar ontzettend belangrijk. . Nog een mooi moment om als gezin samen iets leuks te kunnen ondernemen. Zonder de Stichting Ambulance wens, was dit nooit gelukt. Wij willen jullie allemaal hartelijk bedanken, voor deze mooie en onvergetelijke dag! Zonder jullie hadden wij dit nooit kunnen realiseren. Nogmaals uit het diepste van onze harten…..

DANK JULLIE WEL!!!!

Met vriendelijke groet,

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens