op dit moment 21725 wensen vervuld 1670 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_4998_-_kopie.jpg

30 augustus 2022

Een glimlach van oor tot oor

We werden op 29-08-2022 opgehaald omdoor de wens ambulance en de vrijwilligers Huig en Coby Wij werden Katwijk gereden, met de beer. Wij zijn ontzettend vriendelijk ontvangen bij het strandpaviljoen de Zilt waar ze voor ons een ere plek creëerde. Hier was een mooi uitzicht op de zonsondergang en die was onverwachts heel mooi ondanks de bewolking en achter het glas was de temperatuur lekker. We werden door de vriendelijke bediening voorzien van drankjes en later werd ons eten opgediend. De wens was patat en kibbeling dit was erg lekker. We hebben veel gepraat en gelachen met z`n allen. De klik met Coby en Huig was er gelijk en dit heeft in grote mate meegeholpen met de gezelligheid die er was op deze onvergetelijke avond. Het is een onvergetelijke avond geworden waarbij Doña een glimlach had van oor tot oor. Bedankt Stichting Ambulance Wens voor deze herinnering. Die we nooit meer vergeten.Doneer NL61Rabo0112924611 zodat er nog veel mensen van zo`n een onvergetelijke herinnering kunnen genieten.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens