op dit moment 21914 wensen vervuld 1679 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20220818_125721.jpg

24 augustus 2022

En weer stromen de tranen bij ons over de wangen

Goedenmorgen geweldige mensjes.

Hierbij een verslagje van ons. Wij zijn de donderdag 18 Aug met ambulance wens mee geweest. Het was een zeer geslaagde dag een dag met een gouden randje. Mijn man heeft A l s. En wij gingen zo ruim 7a8 jaar elke zomer met onze caravan naar de camping prinsenmeer. Dit jaar hebben wij het helaas moeten annuleren omdat de gezondheid te snel achteruit gaat. Wij zelf stelde nog voor om dan maar 1 dagje te gaan.maar door de longontsteking die mijn kreeg in juli werdt dat ook niet meer mogelijk Ivm dat mijn man door de longontsteking nog meer in heb moeten leveren en in zijn rolstoel het niet meer langer dan een uur volhoud. Dit was een grote teleurstelling voor mijn man en heb ik onze vaste vriendenkring op de camping medegedeeld dat wij niet konden komen. Hun zeiden en ambulance wens dan? Ik zei ja gaan we doen ik regelde de ambulance wens en onze camping vrienden het op de camping. En al gauw werdt het allemaal in werking gezet. En kwam donderdag ochtend de ambulance wens bij ons thuis om mijn man Dirk optehalen. Wat een kanjers zijn die vrijwilligers van ambulance wens. Wij waren klaar voor vertrek en gingen op naar de camping in de ambulance ging mijn man en onze oudste dochter Alicia. Ik zelf Reed er achteraan met onze eigen bus en jongste dochter en een goede vriendin van ons met haar 2 zoontjes. Op de camping aangekomen naar anderhalf uur rijden.waren wij er in het laantje waar wij altijd stonden. We werden ontvangen door een orkest van applaus en gefluit. Dat was zo geweldig en ook emotioneel voor ons. Al gauw zagen wij dat het laantje versierd was met slingers en ballonnen. Een partytent voor Dirk zodat hij niet in de zon lagen 3 zangers die mooie nummers zongen. De vrijwilligers van de ambulance mochten bij de over buurtjes zitten waar Dirk lag. Zo konden hun Dirk goed observeren. En dat deden ze ook maar altegoed. Het zijn ook kanjers van vrijwilligers. Op de camping was het zo mooi en goed geregeld de zangers de sfeer eten en drinken. Zelfs de zoon van de camping eigenaar parkie Markie kwam ook nog even persoonlijk een groet brengen. Om 15:00 werd Dirk erg moe en wilden weer naar huis aangezien we nog anderhalve uur moeten rijden. Het was een dag om nooit meer te vergeten. En mijn man heeft er zo van genoten. Dat zijn eerste woorden toen hij wakker werd vrijdag ochtend.wat was het mooi gisteren.

En weer stromen de tranen bij ons over de wangen

Mvg Bettina en Dirk van Willigen

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens