op dit moment 21725 wensen vervuld 1670 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-8474_-_kopie.jpg

16 augustus 2022

Een onvergetelijk avondje

Een onvergetelijk avondje Guns & Roses,

Het is inmiddels bijna 2,5 jaar geleden dat bij Tessa uitgezaaide borstkanker werd vastgesteld. Ons zorgeloos leventje stond ineen keer volledig op de kop… Ondanks dat het ons direct wel duidelijk was dat het een moeilijk en zwaar behandeltraject zou worden, zijn we toch vol moed begonnen met de verschillende behandelingen. Gaandeweg werd echter duidelijk dat de ziekte het toch zou winnen. Na nog deelname aan een studietraject in het Martiniziekenhuis werd in het voorjaar duidelijk dat er geen behandelmogelijkheden over waren. Het enige wat nog restte was een behandeling om zoveel mogelijk tijd te winnen…. Vorig jaar hebben we met een vriendengroep kaartjes gekocht voor een concert van de Guns & Roses in het stadspark in Groningen. Toen was er nog de hoop dat we het concert op de “normale manier” konden meemaken… Naarmate het concert dichterbij kwam werd ons al duidelijk, door de verslechterde fysieke gesteldheid van Tessa, dat dit niet meer zou lukken en hadden al besloten om maar niet meer te gaan. Vrienden dachten daar echter anders over en hebben op de vrijdagavond voor het concert nog een mail gestuurd naar Stichting Ambulancewens… De volgende ochtend zijn ze direct gebeld door mensen van de Stichting en na een prettig gesprek is men vervolgens direct aan de slag te gaan om dingen te regelen. Zo geschiedde het dus, dat er donderdag 23 juni tegen 18.00 uur een ambulance van de Stichting Ambulancewens bij ons op de oprit stond, helemaal vanuit Rotterdam naar het hoge Noorden. Na een hele fijne kennismaking met twee superlieve mensen, Yvonne en Vincent zijn we als groep richting Groningen gegaan. De wensambulance voorop, gevolgd met 2 auto’s met de rest van de groep. Stichting Ambulancewens had er namelijk voor gezorgd dat we met de hele groep gezamenlijk het concert konden bijwonen, inclusief onze kinderen en dat maakte het extra leuk… Alles was tot in de puntjes verzorgd, dankzij Yvonne en Vincent, maar ook door mensen van MOJO, in één woord perfect. Tessa heeft zichtbaar genoten en zo hebben wij met z’n allen een fantastische avond gehad. Overigens was de Guns & Roses vroeger Tessa haar eerste concert, dus dat maakte het voor haar nog extra speciaal. Helaas is Tessa enkele dagen na het concert, op 5 juli jongstleden in de leeftijd van 47 jaar overleden. Véél te vroeg, na een lange strijd die niet te winnen was…. Gelukkig heeft ze, dankzij Stichting Ambulancewens een mooie laatste herinnering mogen meenemen.

Lieve mensen, dank voor alles en daarbij nog een speciale dank aan Yvonne en Vincent.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens