op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
hl-15172395098.jpg

11 augustus 2022

Kippenvel momentje

Afgelopen zaterdag was het dan zover. Mijn wens ging in vervulling. Nog 1x naar mijn favoriete club PSV (Heb ruim 30 jaar seizoenkaart gehad van psv) keek er enorm naar uit. Samen met mijn man en schoonzus en neefje zijn we een mooie avond tegemoed gegaan. Voorafgaand aan de wedstrijd gingen we naar een friettent De Willem en daar stond een hele groep PSV supporters mij op te wachten om mij een hart onder de riem te steken. Wat was dat mooi en wat was dat goed geregeld door Jan en Han, jullie vrijwilligers. Daarna richting stadion waar mij nog meer verrassingen stonden te wachten. Overspoeld met cadeaus door de club en supportersvereniging en mede supporter. Nog meer mensen die naar mij toe kwamen en de hand even wilde schudden. Gelukkig deed psv ook mee om er een mooie avond van te maken door te winnen. Na de wedstrijd kreeg ik een staande ovatie van de supporters, kippenvel momentje.

Maar ik geniet nog steeds na van die ontzettende mooie dag die dankzij jullie mogelijk is gemaakt. Ga zo door met dit mooie werk. Jullie maken mensen zielsgelukkig.

Groetjes Monique Dielemans en familie.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens