op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20210827_140733.jpg

2 augustus 2022

Ik ben oneindig dankbaar

Ik ben oneindig dankbaar aan de Stichting Ambulance Wens. Sinds begin vorige week heb ik een acute rughernia met vreselijk pijn in mijn rug en bovenbeen en kan niet staan, niet zitten en niet lopen, alleen op mijn rug liggen. Tegelijkertijd werd mijn 93 jaar oude moeder in Keulen/Duitsland in het ziekenhuis opgenomen. Ze werd steeds slechter en vrijdag hoorde ik dat ze stervende was. Toen hebben we Ambulance Wens gecontacteerd en het formulier online ingevuld. Half uur later al werd ik gebeld dat een transport voor zaterdag ochtend al geregeld was. Helaas overleed mijn moeder in de nacht van vrijdag op zaterdag maar ik wilde haar toch zien en afscheid nemen. De buitengewoon vriendelijke en deskundige vrijwilligers Marian en Frans hebben me naar Keulen gereden en naar het ziekenhuis gebracht waar mijn moeder nog kon zien. Ik ben enorm dankbaar. Zonder Ambulance Wens was dat niet mogelijk geweest.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens