op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
FB_.4.jpg

25 juli 2022

Op het Vrijthof voel je het beter

Feest met André Rieu dankzij Stichting Ambulance Wens

Op 16 juli was het voor ons, Ria en Piet Roggeveen dan eindelijk feest. In 2020 waren wij door André Rieu producties uitgenodigd om naar een concert op het Vrijthof in Maastricht te komen. Helaas werd dat in 2020 en ook in 2021 niet gerealiseerd door de corona. Gelukkig kon het weer in 2022 en daar hebben wij dankzij de Stichting Ambulance Wens dankbaar gebruik van gemaakt.

Om half drie op zaterdag 16 juli 2022 reed de ambulance voor met als chauffeur René en als verpleegkundige Marianne. Op de foto het vrolijke gezelschap, vlak na een drie uur durende rit van Hillegom naar Maastricht.
Om 9 uur die avond zette zich de eerste tonen in van een ruim drie uur durend concert, met talloze verrassingen. Wellicht heeft u het wel eens op de televisie gezien. Maar het live meemaken is een ervaring op zich. Op de televisie zie je het beter, op het Vrijthof voel je het beter.
Tijdens het concert werd Ria verrast door een persoonlijk bezoekje van André van Duin, die als televisieverslaggever aanwezig was bij het concert. En namens vader André kwam ook zoon Pierre Rieu een bezoekje brengen. Natuurlijk werden deze bezoekjes voor het nageslacht vereeuwigd.
Dank aan de vrijwilligers René en Marianne die met hun zorg en aanwezigheid Ria’s uitje tot een echt feest maakte.

Dank ook aan stichting Ambulance wens, die, overeenkomstig hun leus, Ria’s wensen mogelijk maakte.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens