op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
vlinder.1.jpg

19 juli 2022

Wat waren we blij

Afgelopen donderdag 14 juli mochten mijn man, Martin en ik mee met Stichting Ambulancewens. Martin heeft terminaal hartfalen en hij wilde heel graag een keer ‘naar de haaien’ in Burgers Zoo. Via Stichting Ambulancewens kon dat geregeld worden! Twee dagen na de aanmelding werden we al gebeld en konden dezelfde week al op pad! Wat waren we blij! De ambulance kwam keurig op de afgesproken tijd met twee vrijwilligers, Aad en Charlotte. Zij hebben ervoor gezorgd dat Martin die dag goed werd verzorgd en niets te kort kwam. Wat een fijne mensen!

Bij aankomst in Burgers Zoo kwam er direct een medewerker van het park die ons wees waar we dichtbij konden parkeren. Hij leidde ons via een zij-ingang naar binnen, dus we hoefden niet in de rij te staan. Eenmaal in het park begon het genieten al: onze zoon, schoondochter en kleinkinderen waren er ook! Wat is het in het park mooi en ruim opgezet voor de dieren! En Martin werd op de brancard heuveltje op en heuveltje af geduwd. Wat een sjouw was dat voor Aad en Charlotte! Door het oerwoud (poeh, wat was het daar warm) gingen we naar het aquarium. Martin genoot van alle mooie vissen, planten en koralen. En wij allemaal ook. Het was heerlijk om daar samen met zoon, schoondochter en kleinkinderen van te genieten. En daar waren dan de haaien! Wat heeft Martin daar van genoten. Zijn wens was vervuld! Nog één keer die prachtige dieren in het echt te zien heeft hem zo gelukkig gemaakt. Hij straalde gewoon. Wij zijn in het restaurant een broodje gaan eten: Martin at tot onze verbazing twee broodjes kroket. Hij had blijkbaar honger gekregen van zijn avontuur. Genieten! Na het eten zijn we nog wat rond gaan lopen in het park en hebben we nog wat dieren kunnen bewonderen. Wat hebben ze een prachtige verblijven gemaakt daar: ruim en veel groen. Ondertussen hebben we ook even een pauze gehouden om wat te drinken en eventueel een ijsje te eten. Daarna vertrokken we langzaamaan naar de uitgang, want de pomp van het infuus gaf problemen en het werd toch wel tijd om terug te gaan voor Martin.

Stichting Ambulancewens ontzettend bedankt voor het mogelijk maken van deze laatste wens van Martin en het verzorgen van deze perfecte dag! Aad en Charlotte, jullie zijn geweldig! Dank je wel! Martin en wij hebben nu een prachtige herinnering die we zullen koesteren.

Rita, partner van Martin

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens