op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
vlinder.1.jpg

26 juni 2022

Gerhard heeft met volle teugen genoten en wij ook

Het is inmiddels alweer een paar weken geleden dat we gebruik mochten maken van de Ambulancewens.

Inmiddels is er veel gebeurd en is Gerhard op 24 maart rustig in zijn slaap overleden. Nog geen 2 weken daarvoor hebben we een geweldige dag beleefd, dank zij Ambulancewens.

Gerhard heeft met volle teugen genoten en wij ook. We hebben er hele fijne, dierbare herinneringen aan overgehouden. Gerhard is grotendeels in Vreeswijk opgegroeid. Hij kwam daar nog altijd graag, ook toen hij zelf al lang met zijn gezin in het noorden van het land woonde. Zijn ouders woonden nog lange tijd op de sluis en hij ging daar graag met Anne Marie naartoe. Ze genoten ervan om bij de Lek te zijn. Zijn grote wens was om nog eenmaal naar Vreeswijk te gaan, de Lek te zien en herinneringen op te halen.

Dankzij Ambulancewens is dat gelukt. Zelf had hij de rit niet meer kunnen maken vanuit Assen. De dag was fantastisch. In een stralend voorjaarszonnetje hebben we uren door het dorp gewandeld, geluisterd naar de verhalen van Gerhard en Ben en oude bekenden op straat ontmoet . We hebben in een restaurant aan de Lek nog wat gedronken met elkaar en Gerhard heeft zelfs nog aan tafel gezeten. Voordat we weer naar Assen gingen zijn we langs de Beatrixsluis gereden waar Gerhard vroeger nog had leren zwemmen. Na diep geheim overleg, als verrassing voor Gerhard en zijn vrouw Anne-Marie, zijn we ook nog door Soest gereden. Daar hebben ze dertien jaar gewoond. Het was een grote verrassing voor hun om te merken dat de ambulance wens zomaar "toevallig" door Soest reed, langs allemaal herkenbare plekjes. Dat hebben we allemaal zeer gewaardeerd!! Het was een dag met een gouden randje. Voor de vrijwilligers van Ambulancewens (Hans en Marian) waarschijnlijk een pittige dag: vanuit Rotterdam naar Assen, terug naar Vreeswijk, toen weer naar Assen, en daarna weer terug naar Rotterdam.

Wat een geweldige mensen! En wat hebben ze ons een prachtige herinnering gegeven.

Heel veel dank daarvoor. Nogmaals dank! Met vriendelijke groet, Dorian Kouwijzer

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens