op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG20220503200336_-_kopie.jpg

24 juni 2022

Fre had de Ambulancewens in haar hart gesloten

Andrea Bocelli 4 jaar geleden hadden mijn vrouw en ik kaarten gekocht voor Andrea Bocelli in het sportpaleis in Antwerpen, eerste rang dicht bij het podium, het zou nog anderhalf jaar duren voordat het concert plaats zou vinden maar dat kon de pret niet drukken. Fre mijn vrouw was een enorme fan van Bocelli en keek er naar het concert.

Helaas kwam Corona er tussen en het concert werd een jaar verplaatst en verplaatst . Helaas werd mijn vrouw anderhalf jaar ziek, kanker plannen werden omgegooid en we zijn leuke dingen gaan doen dat ze uitjes had om naar uit te kijken .

Na een zware operatie vorig jaar waar alles tegen zat en ze een tweede keer geopereerd moest worden omdat ze een gaas in haar buik hadden achter gelaten , ging het langzaam berg af waards.

Eind maart was het dan zover Andrea Bocelli in het sportpaleis ,ze kon er niet overuit iedereen moest het weten . De week er voor kwam ze in het ziekenhuis met hevige pijn , de kanker was al terug met veel pijn die men slecht onder controle kon krijgen het betekende dat Fre het concert van Andrea Bocelli moest missen.

Geluk bij een ongeluk was het concert wat plaats zou vinden in de Ziggodome van Andrea Bocelli verplaatst van Januari 2022 naar Mei 2022 ik had snel kaarten gekocht voor 3 Mei .

De periode naar Mei was een van ziekenhuis in en ziekenhuis uit ze kregen de pijn niet echt ondercontrole. De week voor het concert lag Fre weer in het ziekenhuis ze zou een pijn pomp mee krijgen alleen was waar wij wonen geen verplegend peroneel die de pomp kon bedienen.

Het zag er ook uit dat ze dit concert ook zou missen, haar ziekte had haar inmiddels zo uit geput dat ze in een rolstoel zat. Het weekend voor het concert was duidelijk dat ook een rolstoel het niet ging worden ,een van de verpleegsters kwam toen met de Ambulancewens op de proppen. Maandag voor het concert gebeld en alles werd in gang gezet . Dinsdag de dag van het concert zou ze opgehaald worden , zou het deze keer het eens mee zitten was een vraag wat ze zich stelde

Precies op tijd stonden ze van Ambulancewens aan haar bed wat bij haar al een heleboel nervositeit weg nam een vriendelijk chauffeur en verpleegkundige deed de rest .Het verbaasde ons allebei hoe vlot zonder strubbelingen we in de Ziggodome geraakten ook het personeel van de Ziggodome waren vriendelijk en behulpzaam ,we hadden een super plek waar ze alles kon zien . Eindelijk iets wat goed geregeld was zonder honderden telefoontjes , 1 telefoontje naar de Amulance wens dat was het . Het concert was weergaloos Fre werd in de watten gelegd ook toen het concert afgelopen was verliep alles vlekkeloos. Ze werd netjes weer op haar kamer in het ziekenhuis terug gebracht waar ze nog een week aan al het verplegend personeel aan het vertellen is geweest hoe mooi het concert en hoe goed geregeld het was door Ambulancewens.

Fre had de Ambulancewens in haar hart gesloten , had omdat ze helaas 6 juni is komen te overlijden. Haar wens was dat op haar crematie geen bloemen zouden zijn maar een gift voor de Ambulancewens. Zo gezegd zo gedaan ,er was zelfs een collecte bus van Ambulance wens.

Ik heb het laatste half jaar voor mijn vrouw gezorgd en zo goed mogelijk alles proberen te regelen, maar je ervaart elke keer als je instanties belt dat het lijkt dat er een weerstand is om mee te werken ,mee te denken het is en was enorm vermoeiend dat je elke keer weer overal achteraan moet . Daarom was het zo fijn dat Ambulancewens liet zien dat het anders kan dat je het aan hun over kan laten dat je nietzit te denken komt het wel goed want het Concert was wel haar laaste kans om haar Andrea Bocelli te zien.

Rob Huibregtse

Tergedachtenis aan Frederique Huigens mijn lief

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens