op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
Wensambulance1.jpg

9 juni 2022

Ambulancewens redt bruiloft

Ambulancewens redt bruiloft van Jolanda en Dick Boskoop

-Na een druilerige ochtend brak op donderdag 9 juni de zon door en werd het nog een prachtige middag. Gelukkig maar, want het was onze trouwdag. Mede dankzij het perfecte weer en ondersteuning door de Stichting Ambulancewens werd het een dag om nooit te vergeten.

Wat wij, Dick en Jolanda, wij er – naast het vervoer naar het raadhuis - precies van moesten verwachten was ons niet duidelijk. Maar klokslag 12.00 uur stonden twee heren van Ambulancewens voor de deur. Na een korte kennismaking kreeg Jolanda, die door uitgezaaide borstkanker een beperkte levensverwachting heeft en eigenlijk niet meer mobiel is, beertje Mario van Ambulancewens uitgereikt en werd kort besproken hoe we naar het raadhuis in Boskoop zouden gaan. Besloten werd om met de ambulance naar de locatie te rijden en daar voor de laatste 100 meter, even over te stappen in de trouwauto, een grote Dodge Ram. Het duo van Ambulancewens hielp bij het in- en uitstappen, reed Jolanda in de rolstoel een enigszins ingewikkelde route door het oude gemeentegebouw in Boskoop om bij de raadzaal te komen en was aldoor aanwezig. Ook voor de balkonscéne hielpen zij met een ‘tilletje’. Vervolgens bleven de heren van Ambulancewens ons de rest van de middag én de avond tijdens het feest begeleiden. Zij hielpen Jolanda op de brancard om tussendoor even een paar keer te rusten, hielpen haar naar het toilet te gaan en richtten – terwijl aan het ‘feesten’ waren - ook nog even een slaapplek in onze woning in (nooit aan gedacht dat de trap naar boven na het feest wel eens te veel zou kunnen zijn voor Jolanda)voor de huwelijksnacht. Tot het laats bleven zij aanwezig, leverden ons thuis af en zorgden dat Jolanda in bed lag voordat zij huiswaarts keerden. De Stichting Ambulancewens heeft in feite gezorgd dat onze bruiloft toch nog kon doorgaan op de manier waarop wij het zelf voor ogen hadden. Woorden schieten tekort om onze dankbaarheid uit te drukken.

Dick & Jolanda, Boskoop 12 juni 2022.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens