op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
12_Verjaardag_Tjeerd_sporthal-089_-_kopie.jpg

7 juni 2022

Een dag om nooit te vergeten !!!

Zondag 10 april 2022 Tjeerd en Hennie, beide familiemensen en gek op hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen hoopten Tjeerd zijn 84ste verjaardag (11 april 2022) nog te kunnen vieren met hun dierbaren.

Dankzij Stichting Ambulance Wens is dit gerealiseerd. De wens werd ingediend door één van hun kleinkinderen en hierop werd direct gereageerd door Stichting Ambulance Wens. Op zondag 10 april 2022 was de grote dag. Om 14.30 uur kwamen de vrijwilligers om Tjeerd en Hennie op te halen met een ambulance.

De vrijwilligers waren zorgzaam en namen alle tijd om de wens zo goed mogelijk in vervulling te laten gaan. Om 15.00 uur werd eerst een rondrit gemaakt door de voormalige gemeente Het Bildt in Noord Friesland waar Tjeerd geboren en getogen is. Even is nog een tussenstop gemaakt bij één van de dames van de thuiszorg wat weer een gezellig moment was. Na een rondrit van een uur werd er een stop gemaakt van twee uur bij Sporthal “De Bildtse Slag” in Sint Annaparochie waar ze werden ontvangen door alle kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen.

Een zeer gezellig en geslaagd, maar ook wel emotioneel feestje is daar gevierd. Rond 18.00 uur zijn Tjeerd en Hennie weer naar huis gebracht. Wat hebben we met elkaar genoten van deze middag. Ook willen wij de Stichting Ambulance Wens heel hartelijk bedanken dat ze deze prachtige dag mogelijk hebben gemaakt.

HEEL VEEL DANK HIERVOOR !!!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens