op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
vlinder.1.jpg

25 april 2022

Samen hebben we van deze dag, die we nooit meer zullen vergeten, ontzettend genoten

Ik heb op mijn verjaardag 21-04-2022 een geweldige dag mogen beleven, die voor mezelf en mijn kinderen onvergetelijk was. Ik heb in mijn leven veel uitstapjes gemaakt naar Amsterdam, mijn favoriete bestemming voor een dagje uit. We hebben deze dag een mooie vaartocht kunnen maken over Het IJ en de Amstel. Fantastisch om alle bekende plekjes, nu vanaf het water, te kunnen bewonderen, gedeeltelijk met mijn schoondochter Jenny achter het stuur. Alle vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt en uiteraard de Stichting Vaarwens en Stichting Ambulancewens, mede namens mijn dochter Sanne, zoon Dick en schoondochter Jenny.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens