op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_20220324_112428_-_kopie.jpg

21 april 2022

Nog dolgraag een keer de Waal zien

Lieve vrijwilligers,

Op 24 maart 2022 hebben jullie de wens vervuld van mijn moeder. Om 10.30 uur werd ze thuis opgehaald om nog een keer naar Nijmegen, haar geboortestad, te gaan. Ze wilde dolgraag nog een keer de Waal zien. Het was echt een prachtige zonnige lentedag.

Op de brancard is ze over de kade geleid en we hebben heerlijk koffie gedronken op een terras aan de kade. Hierna naar de Grote Markt. Van hier zijn we naar de Stevenskerk gelopen. Helaas bleek deze dicht maar plotseling liep daar iemand met een sleutel! Hij liet ons binnen en mijn moeder heeft tien nog van een mooie rondleiding kunnen genieten…

Bij de Waag op de Grote Markt hebben we lekker geluncht! We hebben de medewerkers daar wel moeten zeggen dat ze elke betaling door jullie vrijwilligers moesten weigeren…..;-) Super lief dat jullie zelfs daar een potje voor hebben maar dit wilden we echt zelf doen. Bij de koffie kregen we de kans niet maar deze was echt voor ons. Wat ons betreft is dit fijne potje vol liefde bedoeld voor mensen die het echt niet kunnen betalen.

Na de lunch naar haar geboortehuis en nog een adres vol herinneringen waarna wij weer naar Arnhem zijn gereden. Mama heeft zo genoten. Aan iedereen die het horen wilde heeft ze het verteld. Jullie zijn echt toppers en maken het verschil. Heerlijk om haar weer even te zien genieten!

De maandag na het uitje hebben wij haar naar het hospice gebracht in Nijmegen. Vlak bij mij dus ik heb haar veel kunnen bezoeken. Op Tweede Paasdag is mijn moeder overleden….

Aanstaande dinsdag is de uitvaart. Omdat mama geen bloemen wilde, hebben we op de rouwkaart verzocht om een gift naar Stichting Ambulance Wens over te maken….

Wij hopen dat jullie nog heel veel glimlachjes op heel veel gezichten mogen toveren. Jullie zijn toppers!

Heel heel erg bedankt. Namens mijn moeder uiteraard, mijn vader en natuurlijk ook mijn broer.

Dank dank šŸ™ Hartelijke groet, Martine Tjepkema

Nog Ć©Ć©n keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens