op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
vlinder.1.jpg

20 april 2022

Het was super geregeld en een onvergetelijke dag voor ons allemaal.

Wij willen jullie heel erg bedanken voor de onvergetelijke dag voor onze vader naar Preston Palace.

De dag begon met de aankomst van de wensambulance en twee geweldige vrijwilligers, Vincent en Hans. Zij deden alles om het voor onze vader zo comfortabel mogelijk te maken. Onze vader, moeder en kleindochter in de ambulance en wij met 3 auto's erachter aan om er een onvergetelijke dag van te maken.

In Preston Palace aangekomen hebben we met z'n allen eerst gezellig koffie gedronken, geluncht en toen op naar het vertier. De kids hebben heel veel plezier gehad op de kermis, de mannen hebben gezellig gebiljart en met z'n allen een balletje gegolft op de midgetgolfbaan.

Onze vader heeft van alles volop genoten en gelachen, dit was heerlijk om te zien. Eind van de dag rond 17.00 uur hebben we gezellig met z'n allen inclusief de vrijwilligers heerlijk gegeten in een restaurant wat speciaal gereserveerd was voor ons. Zij hebben die dag samen met ons onvergetelijk gemaakt voor onze vader. Rond 19.00 uur was het weer tijd om terug te gaan naar huis.

Onze vader, moeder en kleindochter gingen gezamenlijk weer met de wensambulance terug naar huis en wij vertrokken iets later. De vrijwilligers waren daardoor eerder op plaats van bestemming, maar zij bleven wachten totdat wij met z'n allen weer samen thuis waren.

Het was super geregeld en een onvergetelijke dag voor ons allemaal.

De kinderen.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens