op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2022-04-09_strandwens.jpg

20 april 2022

“Het is jullie dag, we hebben geen eindtijd…”

Lieve, lieve, lieve medewerkers van Stichting Ambulance Wens,

Diep geraakt, ontroerd en dankbaar zijn wij naar aanleiding van de laatste wens die jullie voor onze moeder in vervulling hebben doen gaan, afgelopen zaterdag 9 april in Noordwijk. Onze moeder is als kind opgegroeid in Lisse en de laatste 60 jaar woonachtig in Meppel (Drenthe).

Dierbare herinneringen koestert zij aan het strand bij Langervelderslag in Noordwijk en dit wilde ze nog zo graag eens bezoeken. Omdat zij in de laatste fase van haar leven verkeert was dit niet meer op de ‘gewone’ manier te regelen en heeft zorginstelling (Noorderboog) waar zij momenteel verblijft contact opgenomen met jullie stichting. Het is een onvergetelijke dag geworden voor onze moeder in het samenzijn van kinderen en klein- en achterkleinkinderen.

Alhoewel ook de geestelijke gezondheid flink is afgenomen heeft ze enorm genoten van de hele familie om haar heen. Dit heeft niet alleen haar goed gedaan maar heeft ook heel veel betekend voor ons als familie. Diep onder de indruk zijn wij van het team dat ons die dag begeleid heeft! (Ed en Marjan).

Ogenschijnlijk zonder enige moeite, liefdevol, geduldig en professioneel hebben ze het onmogelijke mogelijk gemaakt. “Het is jullie dag, we hebben geen eindtijd…” Ruim 800km in de ambulance die dag alleen voor onze moeder….. het maakt ons nederig en dankbaar. De wereld zou er een stuk rooskleuriger voorstaan wanneer we allemaal deze instelling hadden.

Wij hebben uiteraard een donatie gedaan via de website zodat ook andere personen en families in de toekomst verzekerd zijn van jullie diensten.

Warme groeten, mede namens de hele familie, Eelco, Erik & Paul Wanders Verslag Laatste Wens G.A. (Truus) Wanders-Wevers

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens