op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
vlinder.1.jpg

20 april 2022

Nog één keer samen met een deel van de familie en mijn tante Cisca naar het strand en de pier in Wijk aan Zee.

Zondag 17 april 2022, een mooie, zonnige, emotionele en zeer waardevolle & vooral dankbare eerste Paasdag voor de laatste wens van mijn tante Cisca om nog één keer te kunnen genieten van het uitzicht op het strand en de zee waar ze altijd vaak kwam met haar gezin en de twee honden.

Als dankbaar gebaar en mooie herinnering voor mijn tante en voor ons als familie heb ik de wens ingestuurd om met elkaar richting Wijk aan Zee te gaan en hiervoor heb ik de hulp ingeroepen van Stichting Ambulance Wens om dit te kunnen realiseren.

Het was een zeer mooie, emotionele en waardevolle middag waarbij we Cisca zagen genieten van het even op haar lievelingsplek te zijn met uitzicht op de zee en haar favoriete strand en de pier waar ze veel met haar gezin en de honden te vinden was, helaas kon ze dat zonder de hulp van Ambulance Wens anders niet meer doen wegens haar terminale kanker waar ze helaas mee te maken heeft en waarvan niemand weet hoelang ze nog onder ons als familie zal zijn, dit is nog meer een kwestie van enkele dagen of weken, het is moeilijk om dit te voorspellen.

De hulp, begeleiding en ondersteuning van de vrijwilligers van de Stichting Ambulance Wens is zeer waardevol, dankbaar en ontzettend mooi, hun bijdrage door het doen van dit vrijwilligerswerk is onbeschrijfelijk bijzonder en wat een mooie en zeer zorgzame vrijwilligers waren er met ons mee, de vrijwilligers hebben echt voor een hele mooie middag gezorgd vol met mooie en waardevolle momenten die wij als familie altijd in onze herinneringen zullen meenemen.

De vrijwilligers van Stichting Ambulance Wens zijn zeer lieve, zorgzame en bijzondere mensen waarvoor wij alleen maar enorm dankbaar kunnen zijn dat er mensen zoals de vrijwilligers van Stichting Ambulance Wens er zijn.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens