op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
index.2.jpg

18 april 2022

Ik ben jullie allen erg dankbaar!

Op Donderdag 31 Maart mocht ik een dagje naar huis.

Een maand geleden heb ik een zwaar ongeluk gehad en lig sinds die tijd in het ziekenhuis. Wat ik zelf vooral heel erg mis in die tijd is is mijn gezin. Ik keek uit naar het samen zijn met mijn vrouw en kinderen. Daarom was een lieve verpleegkundige van het Radboud ziekenhuis in Nijmegen zo aardig om contact hierover te leggen met de wens ambulance. Vrijwilligers Ronald en Ineke kwamen mij met de ambulance halen in het ziekenhuis en zorgde ervoor dat ik even uit die omgeving kon zijn en heerlijk samen met mijn gezin thuis kon zijn. Momenten die we ook hadden vóór het ongeluk en vertrouwd aanvoelen en daardoor zo ontzettend fijn. Ik wil hierbij vooral Ronald en Ineke bedanken voor hun fantastische ondersteuning op die dag. Jullie zijn goud waard en hebben voor mij die dag veel betekend. En natuurlijk de stichting wensambulance die dit mogelijk maakte.

Ik ben jullie allen erg dankbaar!

Met vriendelijke groeten, Jocko Wittenaar

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens