op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
peize.jpg

7 april 2022

Liefs uit Peize met een grote glimlach van mijn dappere pap

Uit liefde ontstaan door mijn lieve schoonzus.

Met de ontroerende vraag of mijn vader nog eens naar Peize zou willen na 8 jaar bedlegerig te zijn en dus nergens naar toe kan. Mijn pap is nu 83 jaar en samen met een sterke stoere liefdevolle en zeer verzorgende vrouw gaan ze nog samen door het leven. Dat leven bestaat uit thuis zijn en voor mijn vader de hele dag op bed in de kamer liggen. Het enige contact wat je goed kunt maken is met aanraken en een harinkje eten. Doordat zijn gehoor minimaal is valt communiceren erg tegen. Door middel van een tablet, zinnen typen en laten lezen komt er soms een antwoord. Met de vraag of hij nog eens ergens naar toe zou willen was zijn antwoord : naar Peize. Wij wonen sinds 3 jaar in een ander huis waar hij als enige van het gezin nog nooit is geweest. Marjon heeft dit samen met stichting wensambulance mogelijk gemaakt. Dit heeft er toe geleid dat het een dag met een gouden randje is geworden, en met een grote glimlach. Die lach had ook mijn vader bij binnenkomst dus wij ook allen. We hebben met een alcoholvrije cocktail geproost samen met de fantastische begeleiders van de wensambulance. De begeleiders waren zeer respectvol, gericht op de omgeving en vooral de client, liefdevol, verzorgend en zeer inlevend, wat een kanjers. Mede dankzijn mijn lieve waardevolle schoonzus en de toppers van de wensambulance een onvergetelijke dag gehad met elkaar.

Grote dank, het is onbetaalbaar !!

Liefs uit Peize met een grote glimlach van mijn dappere pap

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens