op dit moment 21079 wensen vervuld 1600 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20210827_140733.jpg

28 maart 2022

100000 keer mijn pet heel diep af

We zijn rond half één gistermiddag vanuit de Jacobs Hospice in Den-Haag op stap gegaan onder begeleiding van Nick en Marjan.

De eerste stop was de herinneringsmuur op begraafplaats Westduin waar mijn oma (Rina's moeder) een plaatje op heeft (zij is daar uitgestrooid) en 23-04 is haar verjaardag maar mamma durfde er niet op te wachten om dan de wens aan te vragen omdat ze niet weet hoe ze er dan aan toe is (nu is ze nog relatief goed en tegen die tijd ligt ze er wellicht zelf zo is de realiteit ­čśö) , daarna door naar Kijkduin want mamma wilde ook nog een keer de zee en het strand zien en met haar goede huisvriend Gerard , die ook mee was , kwam ze daar regelmatig even uitwaaien of even een bakkie doen en/of een ijsje eten.

Dit keer was het zien van alles genoeg voor mamma. Als geplande afsluiting op een andere locatie wel even lekker wat drinken en wat eten we zijn beland bij restaurant Parkoers in het Zuiderpark. Het grote Haagsche stadspark waar mamma de laatste jaren vlak bij gewoond heeft en ook regelmatig kwam. Super leek restaurantje (echt een aanrader voor als jullie met wensen er in de buurt zijn en er spontaan een plekje voor een hapje/drankje gezocht wordt).

Marjan kwam toen we weer op huis aan gingen toch nog met de vraag of ze niet nog een keer langs huis wilde rijden en dat hebben we gedaan en er was nog een buurvrouw naar haar toe gekomen terwijl ze uitgeschoven op de brancard in de ambu lag.

Deze dag heeft voor ons zo ongelofelijk veel waarde dat is niet in woorden uit te drukken en ik weet jullie krijgen niet anders dan dit soort berichten maar 100000 keer mijn pet heel diep af voor het fantastische werk wat jullie doen !!!

Namens Rina (mijn moeder en de wensaanvrager) , Brigitte en Delilah (haar dochter en kleindochter) , Michel en Miranda (haar zoon en schoondochter) en Gerard (haar huisvriend) super super super bedankt voor het mogelijk maken van deze dag ÔŁĄ´ŞĆ

Nog ├ę├ęn keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens