op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
image0.10.jpeg

24 maart 2022

De zon scheen speciaal voor Jolanda

Op 11 maart 2022 scheen de zon speciaal voor Jolanda.

Het was een prachtige dag om samen met familie haar wens in vervulling te laten gaan. Een dagje op stap met de mensen die haar zo lief zijn in de Efteling. Het was een fantastische dag en we hadden het voor geen goud willen missen en bovenal heeft Jolanda genoten van de zon, haar familie en het buiten zijn.

De medewerkers van de wensambulance zijn geweldig, flexibel en zo vriendelijk. Kan het niet zaterdag, geen probleem, dan doen we het gewoon op vrijdag. Telefonisch altijd bereikbaar en ook aan de telefoon zijn de medewerkers erg lief en vriendelijk en doen ze er alles aan om de wens in vervulling te laten gaan.

De wensambulance zou Jolanda thuis ophalen, maar door complicaties hebben ze haar opgehaald bij het L.U.M.C. In het ziekenhuis hebben ze ervoor gezorgd, dat Jolanda deze dag kon meemaken. Daarom ook complimenten aan de lieve zorgzame mensen van het L.U.M.C.

Daar waren ze dan Huig en Gerrit, wat een toppers. De rust, die deze mensen uitstralen is bewonderenswaardig, niets is voor deze mensen, die dit werk vrijwillig doen en met hart en ziel voor hun medemens klaar staan, teveel. Het heeft Jolanda en de familie echt goed gedaan om dit mee te maken.

Jolanda was blij, dat ze eindelijk weer buiten was en heerlijk kon genieten van het zonnetje en de vele attracties van de Efteling.

Hierbij bedanken we alle medewerkers van de wensambulance, die deze dag mogelijk hebben gemaakt.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens