op dit moment 19297 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20220226_1700571.jpg

17 maart 2022

Samen met mijn gezin nog een dagje naar de Beekse Bergen op safari

Op zaterdag 26 februari ging mijn wens invervulling.

Samen met mijn gezin nog een dagje naar de Beekse Bergen op safari. Die hele mooie grote dieren van heel dichtbij zien. Nou een ding kan ik zeggen dat is gelukt dankzij jullie.

Om 10.00 uur kwam stichting ambulancewens bij ons. Eerst hebben wij met elkaar kennis gemaakt. Al snel voelde ik me op mijn gemak bij jullie vrijwilligers. De vrijwilligers hebben er alles aangedaan om ons een onvergetelijke dag te bezorgen. Wij hebben met ons 4-en enorm genoten. Met de ambulance door de safari heen rijden. De dieren kwamen zo dichtbij, vooral de giraffen. Er kwamen er 3 op ons af, 2 grote en 1 kleintje. Wat zijn die groot zeg, maar ook ontzettend mooi. Ook liepen er dieren voor de ambulance. Ik wist niet meer waar naar te kijken overal liepen er mooie dieren rond. Na het ritje met de ambulance door de safari zijn wij het park ingegaan. Eerst hebben we wat gegeten. Lekker in het zonnetje genieten van een stokbroodje gezond, al kon ik dat niet helemaal op. Mijn partner heeft de rest opgegeten en hebben wij er samen genoten. Toen wij eenmaal alles op was zijn wij de wandelsafari gaan doen. Nog meer van die mooie dieren bekijken. Wat was het een geweldige mooie dag. Het was mooi weer, de kinderen hadden plezier en bij mijn partner werd een stukje zorg voor mij ontnomen.

We hebben mooie herinneringen gemaakt en vast gelegd. Na een lange dag genieten kwamen we om 18.30 uur weer thuis. Ik was erg moe, maar dat had ik ervoor over. Deze mooie dag pakken ze niet meer van ons af. Stichting Ambulance Wens dank jullie wel voor deze geweldige mooie dag. Het was een dag om nooit meer te vergeten.

Groetjes Erna Klein Bleumink

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens