op dit moment 19290 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
Mama_Tina_Turner_2.jpeg

16 maart 2022

Mama's laatse wens

Onze moeder heeft een zwaar jaar achter de rug.

Vorig jaar rond deze tijd werkte ze nog 30 uur in de thuiszorg, tenniste, fietste en wandelde ze nog veel. Ze was een energieke vrouw van 71 jaar. Totdat ze half april 2021 in het ziekenhuis terecht kwam en in een periode van 10 maanden 12 keer opgenomen is geweest met allerlei verschillende klachten. Iedere keer als ze weer het ziekenhuis uitkwam was ze kracht en energie verloren, maar hoe strijdbaar dat ze was, ze gaf niet op! Ze wilde beter worden vooral om haar kleinkinderen op te zien groeien. Uiteindelijk kregen we na al die maanden knokken, op 30 december te horen dat ze ongeneselijk ziek is. Zelfs een levensverlengende behandeling is niet mogelijk omdat ze te zwak is. Haar toekomst werd ineens ingekort naar “nog maar een paar maanden”. Toen we vroegen aan mama, wat zou je nog het allerliefste een keer doen wat je altijd al had willen doen? Ze wilde heel graag nog een keer naar de musical van Tina Turner. Mama houdt van musicals en ze is dol op de muziek van Tina Turner, ze heeft haar zelfs een keer live gezien. We hebben toen meteen contact gezocht met Stage Entertainment en die verwezen ons naar de Ambulancewens. Nadat we onze wens hadden verstuurd werden we de dag erna al meteen gebeld, super snel! Vanwege de toen nog beperkte mogelijkheden door de maatregelen was het nog onzeker wanneer de voorstellingen weer zouden gaan draaien. Een week later echter, kregen we goed nieuws, het was geregeld, we zouden op 11 februari naar de musical gaan, WAUW! Mama keek er naar uit, ze was ook wel een beetje zenuwachtig. Maar toen Ruud en Annemieke (de vrijwilligers) binnenkwamen en onze moeder warm onthaalde, was het goed. Ze waren zo lief voor haar, ze was in goede handen. Toen we bij het theater aankwamen werden we warm onthaald door de manager van het Beatrix theater. Ook zij deden er alles aan om het zo fijn en comfortabel te maken voor onze moeder. Het was een onvergetelijke avond, mama heeft ontzettend genoten! Het heeft haar wel veel kracht en energie gekost, maar het was het allemaal waard. Het kwam precies op het juiste moment, want veel later had het niet meer gekund. Namens onze moeder en de hele familie willen wij jullie als organisatie, maar ook de vrijwilligers (Ruud en Annemieke) hartelijk danken dat jullie dit mogelijk hebben kunnen maken!

Ongekend mooi werk doen jullie!

Lieve groet, Tom, Stef en Elles

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens