op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20210827_140733.jpg

24 februari 2022

Echt fantastisch dat dit zo kon

Mijn ouders, 95 en 96 jaar oud en 72 jaar getrouwd, woonden tot twee weken geleden zelfstandig en samen. De gezondheid van mijn vader ging wel achteruit, waarna hij in het ziekenhuis belandde en daar overleed. In de periode dat mijn vader in het ziekenhuis lag, ging de gezondheid van mijn moeder ook snel achteruit, vanwege alle (in)spanningen van de laatste weken, waardoor ook zij in hetzelfde ziekenhuis belandde. Mijn moeder kon in het ziekenhuis nog afscheid nemen van mijn vader, maar leek aanvankelijk te zwak om bij zijn uitvaart op de zaterdag aanwezig te kunnen zijn. Toen hoorden wij via via van de wens ambulance. Op donderdagochtend heb ik het formulier ingevuld, waarbij ik er zeker niet op rekende dat mijn / mijn moeders wens vervuld zou worden. Maar nog diezelfde ochtend werd er contact met me opgenomen, de gegevens genoteerd en was alles al geregeld. Ik was echt onder de indruk van de efficiënte manier waarop dat ging. In zo'n periode van het regelen van een uitvaart en alles wat daarbij komt kijken wordt je daarmee echt 'ontzorgd'. Ook op de dag zelf verliep alles vlekkeloos: de ambulance was op tijd bij de plek van de uitvaart, mijn moeder kon het vanaf de brancard allemaal volgen, de begeleiders hielden haar goed in de gaten en na afloop werd ze weer netjes in het ziekenhuis afgeleverd, moe maar dankbaar. Echt fantastisch dat dit zo kon en veel dank aan de vrijwilligers die dit mogelijk maakten. Hierdoor kon mijn moeder aanwezig zijn bij het afscheid van mijn vader. Dank voor jullie unieke bijdrage hieraan, namens mij, mijn moeder en de rest van de familie.

Ik hoop dat jullie nog lang door kunt gaan met jullie belangrijke werk!

Saskia Bierling

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens