op dit moment 19242 wensen vervuld 1428 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
vlinder.1.jpg

24 februari 2022

Hartverwarmende werk

Beste vrijwilligers van Stichting Ambulance Wens,

Vrijdag 11 februari jl. ben ik met jullie ambulance naar het strand in Ter Heijde geweest. Hans en Jan begeleidden namens jullie organisatie dit bezoek aan het strand. Ik wil jullie allemaal hartelijk bedanken voor de bijzondere ervaring. Een middagje strand, zo gewoon maar zo onbetaalbaar. Bijna 2 uur heb ik naar de zee en het strand gekeken, ik heb genoten van het geluid en de geur van de zee en de vrolijk spelende hondjes. De zon scheen volop en er was zelfs een regenboog. Het was een emotionele dag voor mij en ook voor mijn familie. Hans en Jan waren geweldige begeleiders en hoewel het laatste stukje naar het strand erg hobbelig was, wat pijn veroorzaakte hebben ze zo voorzichtig mogelijk gereden en hielden continue rekening met mij. Ik draag de Stichting een warm hart toe en heb afgelopen week een bedrag overgemaakt zodat jullie je hartverwarmende werk, mede hierdoor, kunnen blijven voortzetten.

Met warme groet.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens