op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20220129_101945_-_kopie.jpg

31 januari 2022

Het was onvergetelijk!

Zaterdag 29 januari werd mijn vader Wim om half 10 opgehaald door Hans en Gioya van Stichting Ambulance Wens.

Ze waren iets eerder, dus konden gezellig nog even met ons koffie drinken voor vertrek naar de Johan Cruyff Arena in Amsterdam, het prachtige stadion van Ajax.

Wat een hartelijke, lieve mensen zijn Hans en Gioya, het voelde gelijk fijn en vertrouwd allemaal. Mijn vader kreeg ook nog een mooie beer van ze namens Stichting Ambulance Wens.

Toen de koffie op was vetrokken we naar Amsterdam. Mijn moeder en ik mochten mee met mijn vader om deze mooie dag samen te beleven. We werden bij de Johan Cruyff Arena opgewacht door een hele enthousiaste gids. Hij ging mijn vader en ons rondleiden in het mooie stadion, maar eerst kreeg mijn vader een prachtig cadeau namens Ajax, namelijk een prachtig beeld van Ajax de Griekse held en dappere strijder, welke in het logo van de voetbalclub is verwerkt. Mijn vader heeft daarna ontzettend genoten van de rondleiding. Hij keek zijn ogen uit! De mooie arena, met z'n geweldige allure en uitstraling, de luxe kleedkamer van de Ajax spelers, de kleedkamer van de tegenspelers, doucheruimtes, de spelerstunnel, het indrukwekkende Ajaxmuseum met de vele prijzen die Ajax heeft gewonnen en daarna nog even naar de Ajaxshop. Geweldig! Jullie hebben een grote wens voor mijn vader in vervulling laten gaan! Dank jullie wel Stichting Ambulance Wens!

Wij gaan zeker een donatie doen! Heel erg veel dank ook Hans en Gioya! Jullie waren voor zowel mijn vader, als voor mijn moeder erg zorgzaam, ook toen mijn moeder even onwel werd.

Mijn vader is nog steeds onder de indruk van deze supermooie dag en geniet nog na van de foto's en filmpjes. Het was onvergetelijk!

Met vriendelijke groet,

Dochter van vader Wim

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens