op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
Renesse.jpg

31 januari 2022

Nog één keer naar de camping in Renesse

Op 12 januari 2022 is de wens van mijn vader vervuld: nog één keer naar de camping in Renesse (Zeeland). 41 jaar stonden ze daar met een caravan en hebben ontelbare mooie momenten beleefd, maar door de ziekte van mijn vader moesten ze er helaas mee stoppen.

Om 11.00 uur kwam de Wensambulance en werd mijn vader door de geduldige en deskundige vrijwilligers Flora en Ruud de ambulance in begeleid. Mijn moeder en ik mochten ook mee naar Renesse. Het was erg mistig, maar als door een wonder begon de zon te schijnen toen we de camping opreden…..

Met elkaar genoten van de zon en de meegenomen koffie, thee en koek. De ambulance stond precies op de plek geparkeerd waar de caravan altijd heeft gestaan. Daarna trok de lucht weer dicht en verdween de zon. Naar de Brouwersdam gereden waar mijn ouders vaak naar toe gingen om te genieten van de zee. Helaas was het mistig, maar met nog een kopje koffie/ thee en een krentenbol werd genoten van het uitzicht.

Er waren zelfs zeehonden te zien! Mijn vader was moe maar genoot ervan. De dagen erna kreeg iedereen te horen waar hij geweest was. Mijn vader is 24 januari overleden.

Ik ben De Stichting Ambulance Wens heel dankbaar dat zijn wens in vervulling is gegaan. Anjo Wijker

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens