op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
foto_mem.jpeg

4 januari 2022

Enorm dankbaar voor wat jullie voor ons hebben gedaan!

Lieve mensen van Stichting Ambulancewens,

Ten eerste willen wij graag zeggen, Wat hebben jullie een geweldig mooie stichting. We zijn jullie enorm dankbaar voor wat jullie voor ons hebben gedaan!.

Op maandag 6 december hoorden wij dat onze lieve vrouw, mem en beppe Gerda toch echt wel met haar laatste levensfase was begonnen. We hadden het al vaker over de stichting gehad en wat Gerda nog graag zou willen doen voor ze kwam te overlijden, steeds schoven we het weer voor ons uit of kwam er iets tussen. Maar nu heb ik (Froukje) het onderwerp laatste wens toch weer even op de tafel gelegd, Wat zou mem nog 1 keer willen doen? Als antwoord kreeg ik hierop dat ze heel graag nog een keer naar het strand van St.Maartenzee wou, de plek waar wij jaren heen gingen op vakantie. Dus hop met het gezin om tafel om af te stemmen welke dag het beste uitkwam, 9 december werd de dag. We zijn naar jullie website gegaan en hebben het wensen formulier ingevuld, ik denk na een kleine anderhalf uur kreeg ik al telefoon, De wensdag kon doorgaan en hoe laat ze ons konden oppikken. Er werd afgesproken dat we donderdag rond 11 uur zouden worden opgehaald. De voorbereidingen konden van start gaan, en wat keken we er allemaal naar uit! Donderdag om kwart voor 11 belde Jolanda mij(Froukje), over een half uurtje zijn we bij jullie, De spanning steeg toch wel iets, hoe zou het gaan? en inderdaad een klein half uurtje later kwam daar de ambulance de oprit op rijden. Wij mochten deze dag op stap met Ad en Jolanda een gouden combinatie als je het ons vraagt! Na de kennismaking en besproken wat mem graag wou deze dag, zijn we op pad gegaan. Heit en Hilda mee in de ambulance en wij in de auto erachteraan. Na een rit van ongeveer een anderhalf uur kwamen wij aan op het geliefde noord-hollandse strand, helaas zat het weer absoluut niet mee maar wat hebben we het enorm fijn gehad. Na het bezoek aan het strand wou mem nog graag even naar Schoorl, even kijken bij de klimduin en misschien konden we ergens nog wel een bakje koffie met wat lekkers krijgen, want eerlijk is eerlijk daar waren we wel aan toe na ons strandbezoek. We reden langs de oude vertrouwde weggetjes richting Schoorl, daar aangekomen, waren we bij de Zilte zoen van harte welkom, dat er een brancard mee was, was geen enkel probleem er werd gewoon ruimte gemaakt! We konden merken dat mem toch wel moe werd dus rond half 5 zijn we weer richting huis gereden, Rond 6 uur waren we weer thuis, hier hebben we nog gezellig samen met Ad en Jolanda een kop soep en broodjes gehad en hebben we nog even na gekletst over de geweldige dag. Rond 7 uur zijn Ad en Jolanda weer vertrokken. Helaas is ons lieve Vrouw, Mem en Beppe bijna precies 24 uur later op 10 december op 52 jarige leeftijd overleden. We willen jullie nogmaals bedanken voor de enorm fijne dag! Ik denk niet dat er veel mensen kunnen zeggen dat ze echt de laatste dag als gezin hebben kunnen doorbrengen, dit voelt voor ons echt als heel speciaal en zijn we jullie echt enorm dankbaar voor! Liefs, Familie Jongsma Ferwert

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens