op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20220103_135943.jpg

3 januari 2022

Héél héél hartelijk dank!

Beste lieve vrijwilligers van Stichting Ambulance Wens,

Ik ben al enige tijd, vanwege darmkanker, opgenomen in het Hospice Diginitas te Hoorn en ik moet zeggen dat de aandacht en verzorging overweldigend voor de gasten is. Kan niet beter, fantastisch!

Door één van de verzorgenden/verpleegkundigen werd ik gewezen op Stichting Ambulance Wens, die echt nog de laatste wens van zieke mensen in vervulling kunnen brengen. En dat gebeurde ook voor mij, TOP!

Op donderdag 16 december 2021 stond de wensambulance om 09:00 klaar voor de deur bij het hospice. Deze ambulance kwam helemaal uit Rotterdam en werd bemand door twee vrijwilligsters, deze dames kwamen helemaal uit Zeeland.

Mijn wens was om nog eenmaal bij mijn zwager en schoonzuster op de koffie te gaan en om met ze te lunchen. Dit alles vond plaats in Uden. Dit was fantastisch en we hebben veel kunnen bijpraten, dus gezelligheid ten top. Maarja, aan alles komt een eind en de terugreis werd aanvaard. Toch ging de terugreis niet rechtstreeks naar Hoorn maar via een grote omweg. De omweg ging over de Veluwe, waar ik een deel van mijn leven heb gewoond. Door de bossen werd gereden met de laatste prachtige herfst tinten.

Maar reizen maakt ook de mens weer hongerig, en dóór en mét de vrijwilligsters werd een leuk en gezellig restaurantje in Beekbergen bezocht waar wij heerlijk hebben gegeten. Vanaf Beekbergen werd de reis naar Hoorn voortgezet, echter heb ik hier niet veel van gemerkt aangezien de slaap mij overviel.

Mijn dochter, mijn kleinzoon en ik hebben geweldig genoten van deze dag en dat alles werd mogelijk gemaakt door het Hospice Dignitas en de Stichting Ambulance Wens. Bij deze ook een speciaal dankwoord naar de vrijwilligsters die ‘s avonds nog helemaal terug naar Zeeland moesten rijden.

Ik kan u zeggen dat ik een topdag heb gehad, beter kon niet.

En hiervoor héél héél hartelijk dank!

Kees Hulskamp, Hospice Dignitas te Hoorn

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens