op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
afbeelding_in_doc.jpg

28 december 2021

We gaan toch wel nog een keertje?!

Het is vrijdag 29 oktober, ik arriveer om half 11 bij mijn oma Ann in het hospice. Kort daarna komen de twee vrijwilligers Jaco en Inge van de wensambulance het hospice binnenrijden met een groot brancard wat meer weg heeft van een bed. Ann krijgt bij binnenkomst een beertje gekleed in een ambulance pakje. Ann is als een kind zo blij met het beertje en het beertje ligt de hele reis bij haar in bed. De wensabulance brengt ons naar de boulevard van Zandvoort waar we pal langs het strand rijden en Ann haar ogen uitkijkt. De vele herinneringen aan de zeeweg passeren de revue en het is bijzonder om daar te rijden met Ann en te bedenken dat zij daar ruim 80 jaar geleden samen met haar zus naar het strand liep als twee kleine kinderen. Ann ligt als een koningin in bed en laat zich overal naar toe rijden. We drinken een kopje thee aan het strand en Ann geniet van een chocolade ijsje. Er wordt uitgebreid gekletst en zo zitten we een tijd met de zon op ons gezicht aan het strand. Na het strand vertrekken wij nog voor een bezoekje aan haar oude huis in Amsterdam. Het is ontroerend om te bedenken dat Ann daar zo lang heeft gewoond en hoe ze daar nu in een groot bed voor de allerlaatste keer nog doorheen wordt gereden. Bij thuiskomst zegt Ann; we gaan toch wel nog een keertje he? Ze vond het een fantastische dag en heeft ontzettend genoten van dit ritje en vooral van alle mensen. Ann kon moelijk afscheid nemen van het leven maar is vier weken na dit ritje in rust en vrede overleden. Jaco en Inge; ontzettend bedankt voor deze prachtige ervaring en gezellige dag!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens