op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20211214_090106.jpg

17 december 2021

Wat een bijzondere wensdag

Beste Ambulance Wens,

Hierbij het stukje van vandaag en de foto. Wat een bijzondere wensdag... Het overlijden van mijn buurman was nabij, de vraag gesteld samen met een andere verzorgster of Adri erbij wilde zijn bij de kerkdienst en de uitvaart als het zover was. Onze buurman en zijn vrouw hebben 5 jaar lang liefdevolle zorg geboden aan een vader en zoon uit Zeeland. Mantelzorgers zijn het in hart en nieren. Door het korte en intense ziekbed is de zorg van Adri en zijn vader uit handen gegeven aan Rianne, mij en Hein. Samen met elkaar ontzagen we Trudy om bij haar geliefde man en kinderen te zijn. En tijd met elkaar door te brengen. Adri wilde graag naar de kerkdienst en uitvaart, maar hoe hij is bedlegerig? Al snel in contact gegaan met de Ambulance Wens en de situatie per mail omschreven. Nog geen halve dag later werd ik gebeld en hebben we overleg gehad met hoe dit af te stemmen en te coördineren voor Adri. De kerkdienst en de uitvaart kon Adri met zijn vader bijwonen en op hun eigen manier waardig afscheid genomen van hun liefdevolle mantelzorger die na een kort ziekbed is overleden. "Dit is het laatste wat ik kan doen, wat hij allemaal gedaan heeft voor ons was alleen maar liefde" aldus Adri zijn woorden. De vrijwilligers, wat een liefdevolle mensen. Ze zijn er voor de persoon waar het omgaat, alles soepel te laten verlopen, zorgen weg te nemen en alles volgens de wens van Adri te laten verlopen. Ze passen zich aan, aan de religie en hebben respect zoals het loopt en gaat. šŸ–¤ Wat je in je hart bewaard, raak je niet kwijt!

šŸ–¤ Groet, Marielle van Ark

Nog Ć©Ć©n keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens