op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
image0.8.jpeg

17 december 2021

Wat was dit een topdag!

Voor onze zieke Paul,

De familie maar vooral zijn vrouw Mariska en zoon Luca is geen enkele dag hetzelfde. Er zijn meer slechte dagen dan goede. De ziekte is slopend en de mantelzorg is groot. Dan is er nog het emotionele aspect, er moeten soms zware beslissingen worden genomen en we hebben heftige gesprekken. Toch maken we er altijd weer het beste van. Maandag 13 december was een goede dag voor Paul en dat kwam goed uit want we mochten met Stichting Ambulance Wens Nederland op pad. Vanaf het moment dat de ambulance om 10 uur voor de deur stond werd ons de zorg uit handen genomen. De klik met Ed chauffeur en Plonie medische zorg was er snel. Lekker luchtig en af en toe een grap tussendoor, dat past wel bij onze familie. Het geduld en de persoonlijke aandacht voor Paul was bewonderenswaardig, hij werd gerustgesteld en stap voor stap begeleid. Paul werd letterlijk en figuurlijk in de watten gelegd op de brancard. Op naar de Winterefteling. Wat hebben we daar genoten. De Efteling is bij de attracties die voor Paul geschikt waren goed toegankelijk en de begeleiding van het Eftelingpersoneel was top. Soms bleef Paul op ons wachten met Ed en Plonie terwijl wij even lekker in de wilde attracties stapten. Een goed moment om even zijn oogjes dicht te doen en een beetje te soezen. Natuurlijk mochten poffertjes en een broodje Unox niet ontbreken. Paul heeft gewoon lekker allebei op, de ouwe snoeperd. Uiteindelijk heeft Paul het best lang uitgehouden deze dag, good vibes. Wat was dit een topdag! Deze dag heeft voor ons weer een kostbare herinnering gemaakt. Dit uitje zou zonder de zorg en het vervoer van de Stichting Ambulance Wens Nederland nooit meer hebben kunnen plaatsvinden. Wij zijn de stichting ontzettend dankbaar en wensen hen een warm hart toe.

Bedankt Stichting, Ed en Plonie.

Groetjes Paul Mariska en Luca, Tijn en Tim, John Sien en Georgie

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens