op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20211210-WA0010.jpg

17 december 2021

Een mooie herinnering dankzij de Stichting Ambulance Wens

Geachte meneer,mevrouw

Ten eerste mijn excuses dat mijn verhaal zo laat komt. Op 10 december mocht mijn moeder gebruik maken van ambulancewens. Mijn moeder is in juli al naar de Watertoren in Dordrecht geweest. Haar wens om met het gezin mosselen te eten is toen uitgekomen. Dit na een kort bezoek aan de pluktuin. Mijn moeder is destijds eigenlijk te snel uit huis gehaald. Hierdoor kon zij niet in alle rust afscheid nemen van haar huis. Op een woensdag aan het einde van de middag hoorde wij dat zij naar het hospice moest/kon, donderdag inpakken en vrijdagochtend vroeg werd zij bij vol verstand uit haar huis gehaald. Haar heimwee naar huis, de gedachten haar huis nooit meer te zien, en dit terwijl je zo ziek bent is onmenselijk. Nu kon zij door jullie haar huis nog een keer bezoeken, rustig haar huis bekijken, wij als gezin nog 1 keer in haar haar huis samen zijn. Wij, maar vooral mijn moeder Trudy heeft het als mooi ervaren. Ze was blij dat haar huis er netjes en gezellig uitzag en heeft daar nu wat meer vrede mee. Ook dankzij het personeel van de Rozenhof, met name Corry en Carla, die ervoor zorgde dat de juiste spullen werden meegegeven, mijn moeder mooi meeging met een lekker luchtje op had, en haar uitzwaaide maakte de middag bijzonder. Al met al, wij hebben weer een mooie herinnering dankzij de Stichting Ambulance Wens en hun lieve vrijwilligers. Francisco, Ron, Angelique Garcia

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens