op dit moment 20392 wensen vervuld 1530 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
unnamed.2.jpg

29 november 2021

Samenwerking met Stichting Vaarwens

Donderdag 25 nov 2021 waren wij te gast bij jullie aan boord. Door een medewerker Carla Bellers van het MCL waren wij aangemeld om deze wens in vervulling te laten gaan. En wat een bijzondere dag werd het ik zag Bert mijn man echt opfleuren. We hadden inmiddels vanaf juli dit jaar gehoord dat Bert ongeneselijk ziek is. En na maanden behandeling Chemotherapie en bestralingen was deze dag zo fijn. Hierbij een kleine anekdote; Woensdagavond 24 november hoorde we van Stichting Ambulance Wens dat ze inmiddels in Leeuwarden waren gearriveerd. Bert kreeg Ed aan de lijn en zei ik ben nog niet klaar. Ed melde dat zij de volgende ochtend om 7.45 uur aanwezig zou zijn. Nou dat bleek toch iets later te worden. De Tom - Tom bleek nog niet ge-update waardoor de nieuwe ( inmiddels 5 Jaar) rondweg niet gemeld was. Dus na vele omzwervingen belde Karin we komen eraan maar we weten niet precies waar we zijn. Bert melde rijdt maar richting Harlingen dan vindt je onze woonplaats wel. Na een rit van ongeveer twee uur, onze vrienden reden voorop kwamen we aan in Amsterdam. We werden warm onthaald op de vaarwens door kapitein Bert en boots Hanneke. Eerst een lekker bakkie koffie met wat lekkers. Bij Bert ( mijn man) begonnen na deze toch wel vermoeiende reis zijn ogen te stralen. Na kort overleg besloten we in de havens rondom Amsterdam te blijven. Bert had eigenlijk één wens richting het scheepsvaart museum om daar de replica van de Amsterdam te zien. ’s Middags werden we verrast door een zalige lunch aan boord. Na de lunch zijn we nog een zijtak van de Amstel ingevaren waar we een tijdje de brandweer konden aanschouwen die waren aan het sector duiken. Het weer was ons gunstig gezind met een heerlijk zonnetje. Rond 15.30 kwam er een einde aan deze vaarwens. En gingen we huiswaarts Bert zat nog vol indrukken maar tenslotte lag hij toch tijdens de rit even te dommelen. Dank je wel Bert en Hanneke (Vaarwens ) en Ed en Karin( Ambulance Wens) voor jullie rust en luisterend oor. Het was een dag met een traan maar vooral veel plezier.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens